Garanția calității supreme a produselor Dormeo este acum certificată și de ICERTIAS, Asociația Internațională a Certificărilor. Consumatorii pot avea încredere deplină în alegerile lor.

România, februarie 2021 – Dormeo proiectează și produce cele mai bune saltele, perne, plapume și alte produse pentru dormit de cea mai bună calitate, promovând beneficiile sănătății, confortului și a somnului bun. ICERTIAS este o organizație internațională privată, independentă din punct de vedere politic, cu sediul în Zürich, Elveția. Ea descoperă și certifică companiile, produsele și serviciile de cel mai înalt calibru, direcționând consumatorii din întreaga lume către cele mai bune oferte de pe piață.

În urma studiilor realizate în rândul consumatorilor români, Dormeo a obținut primul loc în ceea ce privește cel mai bun raport calitate preț din România, pentru trei categorii de produse – saltele, toppere și perne. Dormeo a obținut premiul Best Buy pe baza răspunsurilor oferite de cei 1200 de participanți la sondaj. Respondenții au fost întrebați care este producătorul de top cele mai bune saltele de pat/toppere/perne care, potrivit experienței personale, oferă cel mai bun raport calitate-preț de pe piața românească. Pentru toate cele trei categorii (saltele, toppere, perne) majoritatea respondenților au răspuns Dormeo.

,,Suntem mândri de validarea faptului că suntem în topul preferințelor consumatorilor români pentru cea mai buna saltea de dormit, susțin reprezentanții brandului Dormeo.

Premiul Best Buy acordat de ICERTIAS oferă consumatorilor garanția celei mai bune alegeri în ceea ce privește raportul calitate pret. Acest premiu confirmă faptul că un produs sau un serviciu a fost aprobat de majoritatea consumatorilor. Produsele și serviciile primesc premiul Best Buy Award numai după ce au fost supuse unor cercetări de piață riguroase, pe fiecare categorie din care fac parte.

Despre Dormeo:

Povestea Dormeo a început în 2002 cu o singură saltea din spumă. Acest lucru a dus la o „revoluție” și marca Dormeo a început să schimbe percepția oamenilor despre obiceiurile de somn, devenind rapid sinonimul pentru un somn bun și sănătos, raport calitate-preț bun, achiziție în siguranță și cel mai bun serviciu.

Marca Dormeo oferă o gamă largă de produse de dormit și de locuit de înaltă calitate: saltele, suprafețe, perne, pilote, lenjerie de pat, articole de sufragerie, accesorii pentru baie și este un expert în soluții de dormit cu peste 300 de produse în portofoliu. Brandul DORMEO oferă un somn bun pentru peste 10 milioane de oameni din Europa și este prezent în 40 de țări din întreaga lume: Europa Centrală și de Est, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Germania, Olanda, Canada, Japonia, Australia, România etc.