Iubitorii de produse apicole, cei care duc un mod de viață sănătos sau cei care nu au voie să consume zahăr, cu siguranță, vor aprecia grija pe care le-o purtați, oferindu-le în dar produse apicole organice.

Te-ai blocat vreodată în momentul în care ai început să te gândești la idei de cadouri pentru persoana dragă? Înainte de o zi de naștere, de Ziua Mamei sau de Ziua Tatălui ni se întâmplă frecvent să ne panicăm, din dorința de a oferi cadoul potrivit.

În așa momente, cel mai mult te va ajuta dacă vei începe să analizezi preferințele, ocupațiile sau nevoile persoanei în cauză. Astfel, pentru persoana care duce un mod de viață sănătos, pentru cei care iubesc să consume produse dulci, dar vor să renunțe la zahăr, cadoul ideal ar fi un kit cu produse apicole, de cea mai bună calitate. Un borcan cu miere de Manuka, miere de albine, polen crud, bomboane din miere pot fi cadouri minunate de oferit, în orice perioadă a anului.
Mai jos, am realizat o listă cu produse apicole bune și câteva din beneficiile lor, pe care poți să le incluzi în kit-ul destinat sărbătoritului.

Miere de Manuka

Cea mai bună miere de manuka se produce numai Noua Zeelandă și Australia. Se numește miere de Manuka, deoarece albinele care o produc se hrănesc cu o anumită floare numită floarea Manuka. Această miere este considerată cel mai bun produs dintre toate tipurile de miere, datorită multitudinii de beneficii pe care le are asupra organismului.
Astfel, mierea de Manuka e ideală pentru îngrijirea pielii, conține vitamine, minerale și antioxidanți, are proprietăți antibiotice, ajută la ridicarea imunității etc.
Prin urmare, sărbătoritul cu siguranță va aprecia acest produs, prin care îi vei demonstra grija față de bunăstarea lui.
Polen crud de albine
Dacă persoana care urmează să primească cadoul tău este mai mereu ocupată și obosită, stresată, atunci cu siguranță va aprecia borcănelul cu polen de albine. Acesta reușește să ofere organismului un impuls de energie și sănătate, datorită compoziției naturale.
Pe lângă asta, datorită proprietăților antioxidante, polenul ajută în caz de stres, menopauză și contribuie la sănătatea ficatului, imunității.

Dropsuri cu miere

Dropsurile cu miere,sau iubitele bomboane cu miere de Manuka, sunt o variantă , sunt o variantă rapidă și comodă pentru a consuma cantitatea de ,,sănătate” zilnică. Acestea sunt perfecte mai ales persoanelor care au imunitatea slabă și răcesc în orice sezon. Dropsurile cu miere pot fi cu diferite arome: coacăze, lămâie, ghimbir, astfel vei găsi ceva și pe gustul persoanei dragi.

Produse de îngrijire din produse apicole

Cel mai utilizat produs apicol în gama soluțiilor de îngrijire este la sigur tinctura de propolis. Acesta are efectele antifungice, antimicotice și proprietățile de vindecare. Iar, aroma produsă de acest ingredient cu siguranță va fi pe placul persoanei dragi.
Pe lângă proprietățile sănătoase, un alt punct forte ale acestor produse apicole constă în faptul că pot fi cadonate oricui, femeilor, bărbaților, copiilor sau persoanelor în etate.

Lăptișor de matcă

Un produs natural și apreciat de foarte mulți oameni, care se consumă pe cale orală și are o mulțime de beneficii asupra organismului, este lăptișorul de matcă. Pe lângă faptul că este utilizat ca un supliment alimentar, lăptișor este adăugat în multe produse din industria cosmetică, cu efecte pozitive asupra tenului sau corpului în general.
Lăptișorul de matcă conține vitamine din familia B, o mulțime de aminoacizi și minerale. Printre beneficiile lăptișorului de matcă asupra organismului se numără: reglarea tensiunii, echilibrarea nivelului de colesterol, ajută la vindecarea rănilor, susține sistemul imunitar sănătos etc.

Articol publicat de Gardianul.ro

Facebook Gardianul.ro

Instagram Gardianul.ro

YouTube Gardianul.ro