O casă modernă, din 2022, necesită schimbări cât mai practice și funcționale, pentru a facilita majoritatea activităților, mai ales când munca cere implicare maximă. Electrocasnicele alese corect, te pot ajuta să scapi de multe stresuri legate de bunăstarea casei.

Un raport realizat de echipa eJobs.ro, în legătură cu tendințele actuale, prezintă faptul că 6,3% din totalul joburilor noi postate în 2021 pe platforma eJobs.ro au fost remote, în creștere față de 2019 și chiar față de 2020, când reprezentau 1,3%, respectiv 4,8% din oferta totală anuală de locuri de muncă. Cât privește interesul candidaților pentru acestea, ele au atras 11,1% din totalul aplicărilor pe 2021. În 2019, aplicările pentru joburile remote totalizau doar 1,4%, în timp ce în 2020 atrăgeau 7.5% dintre candidaturi.

Aceste date demonstrează faptul că foarte mulți profesioniști au devenit independenți și și-au mutat activitatea acasă, ceea ce înseamnă că și necesitățile de acasă au crescut considerabil. Oamenii au început să achiziționeze electrocasnice care automatizează procesul de muncă și nu împiedică persoanele să-și realizeze cu succes sarcinile zilnice.

Mașina de spălat vase

Mașina de spalat vase mini este un adevărat ,,must-have” în prezent, pe care oricine, mai ales cei care lucrează de acasă trebuie să o achiziționeze. Chiar dacă, investiția inițială este mai mare, să știți că își merită orice bănuț. Aceasta reușește să vă economisească extraordinar de mult timpul, mai ales după ce ați avut oaspeți.

Pe lângă asta, veți observa că aveți mai multă energie, iar dispoziția voastră rămâne la fel de bună, nu va trebui să vă întristați din cauza vaselor murdare în chiuvetă.

Aspirator robot

Imaginați-vă că sunteți la birou sau pur și simplu aveți multe sarcini de realizat, sunteți obosit/ă, seara așteptați oaspeți, iar acasă este dezordine, cu un aspirator robot cu mop reușiți să rezolvați această problemă de la distanță. Cu ajutorul aplicației mobile puteți pune în funcțiune robotul chiar de la distanță, iar când vă veți întoarce acasă, totul va fi curat. În așa mod aveți de câștigat dispoziție mai bună, iar rezervele de energie le veți putea oferi familiei.
Este esențial să ai cel mai bun aspirator robot în casa ta atunci când ai un animal de companie cu mult păr. Simplu și ușor poți să il programezi tot din aplicație să aspire într-un interval de timp în fiecare zi, pentru a menține casa curată constant.

Mașină de rufe și uscator de rufe

De exemplu, dacă trăiești singur/ă sau în cuplu nu ai nevoie de mult spațiu de încărcare, astfel modelul cu o capacitate de 6-7 kg poate fi o mașină de spălat top pentru tine. Iar, pentru o familie mai mare este perfect modelul cu o capacitate de 9-10 kg.

Cele mai bune mașini de spălat rufe trebuie să aibă capacitate potrivită pentru nevoile tale, în dependență de volumul de spălare pe care-l realizezi, aceasta se măsoară în kilograme. Apoi, trebuie să dispună de mai multe tipuri de programe: bumbac, sintetice, delicată, sport, spălare rapidă etc. Funcționalitățile sunt la fel de importante, aici putem introduce: ecran digital, programarea pornirii, blocare acces copii.

În ajutorul mașinii de spălat și în ajutorul vostru vine o altă invenție, foarte eficientă mai ales iarna – cel mai bun uscător de rufe. Acesta îți usucă perfect hainele și sunt bune pentru a fi puse direct în dulap.

Cele mai bune uscătoare de rufe dispun de mai multe funcții: uscarea pentru depozitarea în dulap, uscarea pentru călcat, uscare rapidă și control al timpului. Dacă nu știi ce să alegi între uscătoare de rufe electrice și uscătoare de rufe manuale, atunci îți recomandăm să optezi cu încredere pentru cele electrice, care sunt mult mai eficiente.

Frigider

La prima vedere ți-ar părea ceva firesc ,,Cine nu are un frigider acasă?”, însă pe piață sunt o mulțime de modele, cu diverse dotări, care-ți vor oferi confortul deplin și poate este timpul să-l schimbi pe cel vechi.

Ceea ce poate descrie cu exactitate timpurile noastre este: nivelul de stres ridicat și rezerve de energie minime. Din acest motiv, după o zi grea de muncă probabil îți dorești să stai în liniște, iar cel mai bun frigider pentru care trebuie să optezi în acest sens este frigiderul silențios, poate chiar unul care funcționează fără curent un anumit interval de timp și de asemenea, poți opta pentru unul care nu permite păstrarea amprentelor (degetelor) pe suprafața frigiderului.